Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Espoo

RMP Kattohuolto tekee ammattitaidolla erilaiset kattotyöt Espoon alueella, olipa kyseessä sitten katon maalaus, katon pesu tai kattohuolto. Toteutamme tarvittaessa myös julkisivuremontit ja katon vesieristykset. Kohteitamme ovat omakoti- ja rivitalot, sekä myös isommat kiinteistöt, kuten kerrostalo-, liiketila- ja teollisuuskiinteistöt.

Katon maalaus ja pinnoitus laadukkaasti (sekä tiili- että peltikatot)

Tiilikaton maalaukseen, suojaukseen ja pinnoitukseen suosittelemme Iso Paintin tuotteita. Käyttötarkoitusta parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan kehitetyillä tuotteilla tehty ja ammattitaidolla toteutettu käsittely palauttaa tiilikaton lähes uudenveroiseksi ja saa katon näyttämään hyvältä pidempään erinomaisen UV-kestävyyden ansiosta.

Peltikaton sinkkipinta alkaa syöpyä pois ja pelti ruostua, kun aurinko, vesi, lumi ja jää kuluttavat vähitellen peltikaton vanhaa maalipintaa pois. Ruostumisen ehkäisemiseksi peltikatto vaatiikin säännöllistä huoltoa. Mikäli syöpyminen on kuitenkin jo edennyt pidemmälle, pystytään tilanne korjaamaan perusteellisella korjausmaalauksella. Pohjatyöt tehdään tehokkailla maalinpoistoaineilla ja sen jälkeen käytettävä pinnoite valitaan kohteen erityisvaatimusten mukaisesti. Korjausmaalauskäsittely antaa katolle uuden kestävän pinnan.

Lumenpudotus sekä katon pesu ja pinnoitus osana kattohuoltoa

Teemme lumenpudotukset ammattitaidolla! Katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamista vahingoista vastaa aina viime kädessä kiinteistön haltija tai omistaja, joten lumenpudotuksesta kannattaa huolehtia ajoissa. Varmistamme että työ hoidetaan turvallisesti; pudotusalue eristetään aidoilla ja sulkuaitojen kohdalle järjestetään turvamiehet varmistamaan, ettei kukaan eksy putoavan lumen alle. Tarpeen vaatiessa lumenpudotus voidaan tehdä vilkkaalla paikalla myös osittain ilta- tai yötyönä.

Katon pesu ja oikeanlainen suojaaminen pidentää huomattavasti katon käyttöikää. Ammattitaidolla tehty katon pesu poistaa kaikki kattoon tarttuneet ja sen pinnoitusta ja katemateriaalia vahingoittavat aineet. Esimerkiksi sammal voi tiilikattoon tarttuessaan rapauttaa tiilet, ja sammalen mukana säilöytyvä vesi pakkasella jäätyessään jopa halkaista tiilet. Peltikattoon tarttunut levä puolestaan vaurioittaa katon maalipintaa ja saumoja. Oikeat pesu-, suoja- ja kyllästysaineet yhdistettynä oikeanlaisiin menetelmiin palauttavat katon hyväkuntoiseksi ja pidentävät sen käyttöikää.

Julkisivuremontti laadukkaasti

Erikoisalaamme kuuluu erilaisten kattotöiden lisäksi julkisivuremontit, joiden yhteydessä toteutamme tarpeen mukaan esimerkiksi rakennuspellitykset, ikkuna-asennukset, listoitustyöt, puuverhoustyöt ja ulkoverhouksen maalaustyöt. Huolellisesti tehty ja viimeistelty pinta on helppo ylläpitää ja huoltaa myös jatkossa. Maalipinnan ja tiivisteiden säännöllinen uusiminen auttavat myös tekemään julkisivumateriaalista kestävämmän. Tyylikkäästi ja ammattitaidolla toteutettu julkisivuremontti nostaa myös kiinteistön arvoa ja lisää viihtyvyyttä!

Palvelemme asiakkaita Espoon alueella – ota yhteyttä!