Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Julkisivuremontti laadukkaasti ja sujuvalla aikataululla

Julkisivupesu, julkisivumaalaus, ja julkisivuremontti alan ammattilaiselta

Kattohuoltojen lisäksi erikoisosaamiseemme kuuluu julkisivujen pesu, maalaus ja remontointi. Toteutamme julkisivutyöt toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti ja muu Etelä-Suomi. Monipuolisen kokemuksen tuoma ammattitaito takaa laadukkaan lopputuloksen, sekä ammattitaitoisen ja sujuvan toteutuksen.

Meiltä saat täyden palvelun: autamme kaikessa aina suunnittelusta toteutukseen asti. Teemme jokaisen yksittäisen työn samanlaisella huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä iso tai pieni urakka.

Julkisivun kohentaminen parantaa viihtyvyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa

Kun julkisivun pinta on tehty ja viimeistelty huolellisesti, sitä on helppo ylläpitää ja huoltaa myös jatkossa. Julkisivumateriaalin kestävyyttä parantaa myös tiivistyksien ja maalipinnan säännöllinen uusiminen.

Tyylikkäästi ja asiantuntevasti toteutettu julkisivun parannus nostaa myös kiinteistön arvoa ja lisää viihtyvyyttä. Koko pihapiirin viihtyvyys paranee samalla, sillä julkisivu on kokonaisuuden kannalta ehdottomasti näkyvin osa rakennusta, ja se vaikuttaa suuresti myös muun ympäristön tunnelmaan.

Kokonaisvaltaisesti sujuva palvelu

Olipa kyseessä iso tai pieni urakka, meiltä saat aina asiantuntevan ja laadukkaan palvelun! Teemme jokaisen yksittäisen työn samanlaisella ammattitaidolla. Onnistuneen lopputuloksen lisäksi panostamme myös sujuvaan ja asiakasystävälliseen palveluun, joka tarkoittaa esimerkiksi yhdessä sovituista aikatauluista ja muista asioista kiinni pitämistä.

Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti ja muu Etelä-Suomi. Sopimuksen mukaan teemme julkisivutyöt ja julkisivuremontit laajemmallakin alueella. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!