Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Lahti

Toteutamme laadukkaasti ja ammattitaidolla kattotyöt laidasta laitaan toimialueenamme Lahti. Palveluumme kuuluu kaikenkattavasti esimerkiksi katon maalaus, katon pesu ja kattohuolto. Teemme asiantuntemuksella myös julkisivuremontit sekä kattojen vesieristykset. Toimintamme kattaa kattotyöt kaikenlaisiin kohteisiin aina omakoti- ja rivitaloista isompiin kiinteistöihin, kuten teollisuus-, liiketila- ja kerrostalokiinteistöt.

Katon maalaus & pinnoitus asiantuntevasti

Tiilikaton maalaukseen, pinnoitukseen ja suojaukseen suosittelemme Iso Paintin tuotteita, joiden avulla katon pinta saadaan palautettua lähes uutta vastaavaksi. Katto pysyy myös pidempään paremman näköisenä hyvätasoisen UV-suojan ansiosta. Laadukas lopputulos saadaan aikaan yhdistämällä tehokkaat tuotteet asiantunteviin menetelmiin.

Peltikaton maalipinta alkaa ajan kanssa kulua vaihtelevien sääolosuhteiden (aurinko, vesi, lumi, jää) seurauksena, jonka jälkeen maalin alla oleva sinkkipinta alkaa syöpyä ja pelti ruostua. Peltikattoa on hyvä huoltaa säännöllisesti ruostumisen ehkäisemiseksi. Jos syöpyminen on kuitenkin ehtinyt jo edetä pidemmälle, voidaan tilanne pelastaa peltikaton perusteellisella korjausmaalauksella. Pohjatyöt tehdään tehokkailla maalinpoistoaineilla ja sen jälkeen käytettävä pinnoite valitaan kohteen vaatimusten mukaisesti. Korjausmaalauskäsittelyllä saadaan aikaan uusi ja kestävä pinta.

Kattohuolto: lumenpudotukset, katon pesu ja pinnoitus

Teemme ammattitaidolla lumenpudotukset kaikenlaisiin kohteisiin! Kiinteistön haltija tai omistaja on aina viime kädessä vastuussa katolta putoavan jään ja lumen mahdollisesti aiheuttamasta vahingosta, joten lumenpudotuksesta on hyvä huolehtia hyvissä ajoin ennenkuin vahinkoa edes pääsee tapahtumaan. Toteutamme lumenpudotukset asiantuntevasti; pudotusalue eristetään aidoilla ja sulkuaitojen kohdalle järjestetään turvamiehet varmistamaan, ettei kukaan vahingossakaan jää putoavan lumen alle. Vilkkaalla paikalla lumenpudotus on myös tarvittaessa mahdollista tehdä osittain ilta- tai yötyönä.

Asiantuntevasti tehty katon pesu poistaa katon pinnasta kaikki siihen tarttuneet aineet, jotka tarttuessaan vahingoittavat pinnoitusta ja katemateriaalia. Tiilikattoon tarttunut sammal saattaa rapauttaa tiilet, ja sammalen mukana säilöytyvä vesi pakkasella jäätyessään jopa halkaista tiilet. Peltikattoon tarttunut levä vaurioittaa saumoja ja maalipinnoitetta. Katon käyttöikää saadaan pidennettyä huomattavasti, kun oikeanlaiset menetelmät yhdistetään sopiviin pesu-, suoja- ja kyllästysaineisiin; pesun jälkeen tehtävä suojaus ja pinnoitus on olennainen osa katon ylläpitoa.

Julkisivuremontit laadukkaasti toteutettuna

Julkisivuremontit ammattitaidolla! Julkisivuremontin yhteydessä toteutamme esimerkiksi listoitustyöt, ikkuna-asennukset, ulkoverhouksen maalaustyöt, rakennuspellitykset ja puuverhoustyöt. Kun julkisivun pinta on tehty ja viimeistelty laadukkaasti, on sitä helppo ylläpitää ja huoltaa myös jatkossa. Myös maalipinnan ja tiivistyksien säännöllinen uusiminen pidentää julkisivumateriaalin kestävyyttä. Tyylikkäästi toteutettu julkisivuremontti lisää viihtyvyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa.

Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Lahti. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin!