Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Peltikaton maalaus ja pinnoitus asiantuntevasti

Peltikaton maalaus ja pinnoitus ammattitaidolla

Teemme ammattitaidolla kaikenlaiset peltikattojen maalaukset ja pinnoitukset. Toimialueemme on Espoo, Helsinki, Lahti ja muu Etelä-Suomi, ja tarvittaessa palvelemme laajemmallakin alueella! Katon maalaus kohentaa huomattavasti koko rakennuksen ulkoasua ja lisäksi myös pidentää huomattavasti katon elinkaarta, eli se on monesta näkökulmasta hyvä sijoitus.

Työt tehdään vankan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisesti sujuvan toteutuksen ja tietysti ennen kaikkea laadukkaan ja kestävän lopputuloksen.

Peltikaton huoltotarve ja huoltomenetelmät

Peltikaton maalipinta alkaa ajan kanssa kulua vaihtelevien sääolosuhteiden (aurinko, vesi, lumi, jää) seurauksena, jonka jälkeen maalin alla oleva sinkkipinta alkaa helposti syöpyä ja myös pelti ruostua. Tämän takia peltikattoa on hyvä huoltaa säännöllisesti ruostumisen ehkäisemiseksi. Jos syöpyminen on kuitenkin jo edennyt pidemmälle, voidaan tilanne vielä pelastaa peltikaton perusteellisella korjausmaalauksella.

Pohjatyöt tehdään aina tehokkailla maalinpoistoaineilla ja sen jälkeen käytettävä pinnoite valitaan kohteen vaatimusten mukaisesti. Kartoitamme aina tilanteen ja kohteen erityisominaisuudet ennen työn aloittamista. Korjausmaalauskäsittelyllä saadaan aikaan uusi ja kestävä pinta, jonka ansiosta katon elinkaari on huomattavasti pidempi.

Laadukas ja monipuolinen palvelu

Ammattitaidolla tehdyn työn ja kestävän lopputuloksen lisäksi panostamme asiakaslähtöiseen ja kokonaisvaltaisesti sujuvaan palveluun. Meille olennainen osa onnistunutta lopputulosta on tyytyväinen asiakas! Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan toiveita vastaavaksi huomioiden myös kohteen erityisominaisuudet.

Teemme peltikattojen maalaukset ja pinnoitukset toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti ja koko Etelä-Suomen alue, ja sovittaessa laajemminkin. Ota yhteyttä niin keskustellaan sinulle sopivasta toteutuksesta!

Poradur

Poradur – images