Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Espoo

Katon maalaus ja muut kattotyöt Espoossa

RMP Kattohuolto tekee ammattitaidolla erilaiset kattotyöt Espoon alueella, olipa kyseessä sitten katon maalaus, tiili- tai peltikaton maalaus ja pinnoitus, katon pesu tai kattohuolto. Toteutamme tarvittaessa myös julkisivujen pesut ja katon vesieristykset. Kohteitamme ovat omakoti- ja rivitalot, sekä myös isommat kiinteistöt, kuten kerrostalo-, liiketila- ja teollisuuskiinteistöt Espoossa ja muilla toimialueillamme.

Tiili- ja peltikaton maalaus ja pinnoitus laadukkaasti

Tiilikaton maalaukseen, suojaukseen ja pinnoitukseen suosittelemme Iso Paintin tuotteita. Käyttötarkoitusta parhaalla mahdollisella tavalla palvelemaan kehitetyillä tuotteilla tehty ja ammattitaidolla toteutettu käsittely palauttaa tiilikaton lähes uudenveroiseksi ja saa katon näyttämään hyvältä pidempään erinomaisen UV-kestävyyden ansiosta.

Peltikaton sinkkipinta alkaa syöpyä pois ja pelti ruostua, kun aurinko, vesi, lumi ja jää kuluttavat vähitellen peltikaton vanhaa maalipintaa pois. Ruostumisen ehkäisemiseksi peltikatto vaatiikin säännöllistä huoltoa kuten maalausta ja pinnoitusta. Mikäli syöpyminen on kuitenkin jo edennyt pidemmälle, pystytään tilanne korjaamaan perusteellisella korjausmaalauksella. Pohjatyöt tehdään tehokkailla maalinpoistoaineilla ja sen jälkeen käytettävä pinnoite valitaan kohteen erityisvaatimusten mukaisesti. Korjausmaalauskäsittely antaa katolle uuden kestävän pinnan. RMP Kattohuolto hoitaa peltikattojen maalauksen ja pinnoituksen Espoossa sekä muualla Etelä-Suomessa. 

Lumenpudotus sekä katon pesu ja pinnoitus osana kattohuoltoa

Teemme lumenpudotukset ammattitaidolla Espoon alueella! Katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamista vahingoista vastaa aina viime kädessä kiinteistön haltija tai omistaja, joten lumenpudotuksesta kannattaa huolehtia ajoissa. Varmistamme että työ hoidetaan turvallisesti; pudotusalue eristetään aidoilla ja sulkuaitojen kohdalle järjestetään turvamiehet varmistamaan, ettei kukaan eksy putoavan lumen alle. Tarpeen vaatiessa lumenpudotus voidaan tehdä vilkkaalla paikalla myös osittain ilta- tai yötyönä.

Katon pesu ja oikeanlainen suojaaminen pidentää huomattavasti katon käyttöikää. Ammattitaidolla tehty katon pesu poistaa kaikki kattoon tarttuneet ja sen pinnoitusta ja katemateriaalia vahingoittavat aineet. Esimerkiksi sammal voi tiilikattoon tarttuessaan rapauttaa tiilet, ja sammalen mukana säilöytyvä vesi pakkasella jäätyessään jopa halkaista tiilet. Peltikattoon tarttunut levä puolestaan vaurioittaa katon maalipintaa ja saumoja. Oikeat pesu-, suoja- ja kyllästysaineet yhdistettynä oikeanlaisiin menetelmiin palauttavat katon hyväkuntoiseksi ja pidentävät sen käyttöikää.

Julkisivupesu osana talon huoltoa

Julkisivun pesu suositellaan tehtäväksi osana talon huoltoa 5-10 vuoden välein. Pelkän esteettisyyden lisäksi julkisivun säännöllinen huolto myös hidastaa pinnan kulumista ja siirtää remontin tarvetta huomattavastikin. Ajan mittaan ilmansaasteet ja orgaaninen aines tarttuvat kiinteistöjen seiniin ja aiheuttavat siinä ei-toivottuja muutoksia. Esimerkiksi sammalen sisältämä vesi jäätyy talvella laajentuen betonin sisässä ja nopeuttaa näin sen rapautumista.

Palvelemme asiakkaita Espoon alueella – ota yhteyttä!