Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Huopakatto & bitumikatto alan ammattilaiselta

Huopakatto & bitumikatto laadukkaasti toteutettuna

RMP Kattohuolto tekee ammattitaidolla erilaiset huopakatot eli bitumikatot, sekä kermityöt saneeraus- ja uudiskohteisiin. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti ja muu Etelä-Suomen alue, sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin! Meiltä saat lisäksi myös muut kattoihin liittyvät palvelut, kuten kattohuoltopalvelut ja kattoturvatuotteet.

Bitumikatto on kestävä valinta

Kattomateriaalina huopakatto eli bitumikatto on kestävä ja näyttävä valinta, ja lisäksi se sietää erinomaisesti myös Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Bitumikatto kestää niin helteet, kuin pakkasetkin, ja talvella pinnan karheus pitää lumet paikoillaan, etteivät ne putoa niin helposti yllättäen ja aiheuta mahdollista vahinkoa.

Katto on olennainen osa rakennuksen ulkoasua ja siksi myös sen ulkonäöllä on suuri merkitys kokonaisuuden kannalta. Bitumikatto pysyy edustavan näköisenä myös ajan kuluessa, sillä se ei haalistu, kuoriudu tai ruostu. Sitä on saatavana myös useassa eri värissä rullana ja erimallisina laattoina, joten myös ulkomuodon puolesta jokaiselle löytyy varmasti sopiva ja oman maun mukainen ratkaisu!

Kattava ja kokonaisvaltaisesti sujuva palvelu

Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun suunnittelusta ja työn toteutuksesta lähtien aina työn viimeistelyyn ja huoltopalveluihin myös jatkossa. Laadukkaan ja kestävän työn lopputuloksen lisäksi panostamme sujuvaan ja asiakasystävälliseen palveluun; pyrimme aina hoitamaan työn sellaisella tavalla ja aikataululla, joka on ympäristön kannalta paras ja samalla tietenkin asiakkaan toiveita vastaava.

Teemme katot ja kattotyöt toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti, Tampere ja muu Etelä-Suomi. Ota yhteyttä ja kysy lisää sinulle sopivasta toteutuksesta!

Katon vesieristys ammattitaidolla

RMP Kattohuolto tekee muiden kattotöiden lisäksi tarvittaessa myös kattojen vesieristyksen. Yksinkertaistettuna vesieristyksen tehtävänä on estää veden pääsy sen alla oleviin rakenteisiin, joten kunnollinen ja laadukkaasti tehty vesieristys on ensiarvoisen tärkeä.

Laadukas vesieristys pidentää paitsi katon käyttöikää, suojaa myös koko rakennusta kosteushaitoilta. Teemme kattojen vesieristykset toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti, Tampere ja muu Etelä-Suomen alue, ja sopimuksen mukaan laajemmallakin alueella.

Laadukas ja asiantunteva palvelu

Monipuolinen kokemus erilaisista kattotöistä yhdistettynä alan asiantuntemukseen antaa meille valmiudet tehdä vesieristykset kestävästi ja laadukkaasti, unohtamatta sujuvaa toteutusaikataulua. Ennen työn aloittamista kartoitamme aina lähtötilanteen ja räätälöimme palvelumme kyseessä olevan kohteen ominaisuuksia ja asiakkaan toiveita vastaavaksi. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle sopivasta toteutuksesta!