Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Julkisivupesu – tärkeä osa talon huoltoa

Rakennusten julkisivupesut ammattitaidolla

Teemme rakennusten julkisivupesut ja pinnoitukset laadukkailla likaa ja vettä hylkivillä aineilla. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti ja muu Etelä-Suomi.

Joskus maalattavaksi suunniteltu pinta onkin vain likainen ja oikeaa tarvetta kalliille maalaukselle ei ole, riittää pelkkä perusteellinen pesu. Seinät pestään kuumavesipesurilla ja paine valitaan aina kohteeseen sopivaksi. Julkisivun pesu tehdään pääsääntöisesti henkilönostimen avulla. Yleensä kustannustehokkain menetelmä on juurikin kuumavesipesu, mutta mikäli kyseessä on kosteudelle arka kohde, pystymme tarjoamaan sopimuksen mukaan myös muun menetelmän julkisivun puhdistamiseen.

Julkisivupesu osana talon huoltoa

Julkisivun pesu suositellaan tehtäväksi osana talon huoltoa 5-10 vuoden välein. Pelkän esteettisyyden lisäksi julkisivun säännöllinen huolto myös hidastaa pinnan kulumista ja siirtää remontin tarvetta huomattavastikin. Ajan mittaan ilmansaasteet ja orgaaninen aines tarttuvat kiinteistöjen seiniin ja aiheuttavat siinä ei-toivottuja muutoksia. Esimerkiksi sammalen sisältämä vesi jäätyy talvella laajentuen betonin sisässä ja nopeuttaa näin sen rapautumista.

Graffitipesut ja graffitisuojaukset

Poistamme graffitit ja muut töhryt sekä suojaamme kohteiden pinnat. Pintojen vahingoittumisen estämme käyttämällä tarkoitukseen kehitettyjä pesuaineita ja myös pintojen suojaus sen pesun jälkeen on viisas ratkaisu. Käyttämämme suoja-aineet ovat myrkyttömiä sekä ympäristöystävällisiä. Suojausaineet eivät myöskään aiheuta pintojen värimuutoksia ja samalla ne helpottavat mahdollisia jatkopesuja. Suojatun pinnan pesuun riittää kuuma painepesu, eli jatkokäsittelyssä kemikaaleja ei tarvita, näin säästetään kuluissa. Suojaus soveltuu kaikille pintamateriaaleille ja on suositeltavaa kaikille julkisivuille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!