Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Kattohuolto vankalla ammattitaidolla

Kattohuolto ammattitaidolla

Kaikenlaiset kattojen huoltotyöt ammattitaidolla meiltä! Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti ja muu Etelä-Suomi, sekä tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin.

Katon huolto paitsi pidentää katon käyttöikää, myös pitää sen siistimmän näköisenä, eli se vaikuttaa positiivisesti koko pihapiiriin. Yleisimpiä tekemiämme kattojen huoltotöitä ovat kattopesut, maalaukset ja kattopinnoitukset, sekä talvisin myös lumenpudotukset.

Katon pesu ja pinnoitus

Asiantuntevasti tehty katon pesu poistaa katon pinnasta kaikki siihen tarttuneet aineet, jotka tarttuessaan vahingoittavat pinnoitusta ja katemateriaalia. Tiilikattoon tarttunut sammal saattaa rapauttaa tiilet, ja sammalen mukana säilöytyvä vesi pakkasella jäätyessään jopa halkaista ne. Peltikattoon tarttunut levä taas vaurioittaa saumoja ja maalipinnoitetta.

Katon käyttöikää saadaan pidennettyä huomattavasti, kun oikeanlaiset menetelmät yhdistetään sopiviin pesu-, suoja- ja kyllästysaineisiin; pesun jälkeen tehtävä suojaus ja pinnoitus on olennainen osa katon ylläpitoa.

Peltikaton huolto

Peltikatto on helppohoitoinen katemateriaali, kunhan muistaa huoltomaalauksen 10-15 vuoden välein. Aikaisemmin maalatulle katolle riittää huoltomaalaus, mutta ennestään maalaamaton pinta tarvitsee myös pohjamaalin. Uusien maalaamattomien peltikattojen kanssa kannattaa ennen maalausta odottaa muutama vuosi, että pelti on kunnolla hapettunut.

Jos huoltomaalausta viivyttää liikaa, kuluu vanha maalipinta ja peltipinta tulee esiin. Kun peltipinta paljastuu, pääsee alkuun myös katon ruostuminen ja katon elinkaari lyhenee huomattavasti. Konesaumattu katto on ehdottomasti paras katto; se on kevyt, erittäin pitkäikäinen, perinteinen sekä edullinen arvokate.

Lumenpudotukset

Teemme ammattitaidolla lumenpudotukset kaikenlaisiin kohteisiin! Kiinteistön haltija tai omistaja on viime kädessä vastuussa katolta putoavan jään ja lumen aiheuttamasta vahingosta, joten lumenpudotuksesta on hyvä huolehtia hyvissä ajoin ennen kuin vahinkoa edes pääsee tapahtumaan.

Toteutamme lumenpudotukset asiantuntevasti; pudotusalue eristetään aidoilla ja sulkuaitojen kohdalle järjestetään turvamiehet varmistamaan, ettei kukaan vahingossa jää putoavan lumen alle. Vilkkaalla paikalla lumenpudotus voidaan myös tarvittaessa tehdä osittain ilta- tai yötyönä.

Ennen

Jälkeen