Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Kattopesu ja pinnoitus pidentää katon käyttöikää

Kattopesu alan ammattilaiselta

RMP Kattohuolto tekee kaikenlaiset kattopesut asiantuntevasti ja sujuvalla aikataululla! Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti, Tampere ja muu Etelä-Suomen alue.

Katon pesu tarvittavin väliajoin on olennainen osa katon ylläpitoa; siistimmän ulkoasun lisäksi pesu antaa katolle myös pidemmän elinkaaren. Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita vastaavaksi ja myös kohteen ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaksi, unohtamatta sujuvaa ja ammattitaitoista työtapaa.

Laadukkaasti tehty kattopesu pidentää katon käyttöikää

Ammattitaidolla tehty kattopesu poistaa katon pinnasta kaiken siihen tarttuneet lian ja muut aineet, jotka kattoon tarttuessaan vahingoittavat sen pinnoitusta ja katemateriaalia. Tiilikattoon tarttunut sammal voi rapauttaa tiilet, ja sammalen mukana säilöytyvä vesi pakkasella jäätyessään pahimmassa tapauksessa jopa halkaista tiilet. Peltikattoon tarttunut levä taas vaurioittaa saumoja ja maalipinnoitetta.

Katon käyttöikää saadaan pidennettyä huomattavasti, kun oikeanlaiset menetelmät yhdistetään sopiviin pesu-, suoja- ja kyllästysaineisiin; pesun jälkeen tehtävä suojaus ja pinnoitus on olennainen osa katon ylläpitoa. Katon pesu ja pinnoitus on yleensä ajan ja vaivan säästämiseksi parasta jättää ammattilaisen hoidettavaksi.

Asiakkaan toiveiden mukainen palvelu

Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita vastaavaksi ja myös kohteen erityisominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla palvelevaksi. Laadukkaan lopputuloksen lisäksi panostamme kokonaisvaltaisesti sujuvaan ja asiakasystävälliseen palveluun.

Teemme kattopesut toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti ja muu Etelä-Suomen alue, ja tarvittaessa sopimuksen mukaan laajemminkin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ennen

Jälkeen

Iso A-Clean

A-clean on sammaleen, levän ja muun kasvuston hävittämiseen tehty käsittelyaine, joka soveltuu ulkopintojen kuten tiili- ja mineriittikattojen, betonipintojen, seinien, portaiden, pihakiveysten, laattojen, kasvihuoneiden ja terassien käsittelyyn. Huolellinen ja säännöllinen käsittely muutaman vuoden välein estää tehokkaasti myös uuden kasvuston kehittymistä.

http://www.isopaint-kattopinnoitteet.fi/