Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Kattopinnoitus kyllästysaineella alan ammattilaiselta

Laadukas kattopinnoitus pidentää katon käyttöikää

RMP Kattohuolto tekee laadukkaasti ja ammattitaidolla erilaiset kattopinnoitukset markkinoiden parhaita pinnoitus- ja kyllästysaineita käyttäen. Palvelemme asiakkaita toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti, Tampere ja koko Etelä-Suomen alue, sekä sovittaessa laajemminkin!

Kattopinnoituksen tärkein tehtävä on suojata kattomateriaalia esimerkiksi vaihtelevien sääolosuhteiden aiheuttamalta kulumiselta ja rasitukselta. Samalla oikeanlainen ja laadukkaasti tehty pinnoitus myös pidentää katon käyttöikää, eli pinnoitukseen on myös siinä mielessä järkevää panostaa ja se onkin erinomainen sijoitus.

Iso HydroBlock -kattopinnoite

Käyttämämme HydroBlock on mineraalipinnoille kehitetty ja nanoteknologiaan perustuva vesi- tai liuotinpohjainen pintakäsittelyaine, joka tunkeutuu syvälle huokosiin ja muodostaa tehokkaan ja kestävän suojan vettä (kosteus), sekä likaa ja kasvustoja vastaan. HydroBlock imeytyy ja kiinnittyy kemiallisesti kaikkiin sementti- ja tiilipintoihin sen reaktiivisten siloksaaniryhmien ansiosta, säilyttäen kuitenkin rakenteen hengittävyyden. Syntyvä läpinäkyvä ja väritön kerros on näin vettä hylkivä ja antaa seinälle tai kattopinnalle pitkävaikutteisen suojan sään rasituksia vastaan.

Lisätietoa löydät esimerkiksi täältä: http://www.isopaint-kattopinnoitteet.fi/

Sujuva ja ammattitaitoinen palvelu

Meiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun; itse pinnoitustyön lisäksi autamme myös katollesi parhaalla mahdollisella sopivan pinnoitteen valitsemisessa. Laadukkaasti tehdyn pinnoituksen ja kestävän lopputuloksen lisäksi panostamme sujuvaan ja asiakasystävälliseen palveluun – meille olennainen osa onnistunutta lopputulosta on tyytyväinen asiakas.

Teemme kattopinnoitukset toimialueenamme Helsinki, Espoo, Lahti, Tampere ja muu Etelä-Suomi – ota yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin sinulle parhaalla mahdollisella tavalla soveltuvasta toteutuksesta!