Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Tampere

RMP Kattohuolto tekee laadukkaasti kaikenlaiset kattotyöt Tampereen alueella. Palveluumme kuuluu esimerkiksi kattohuolto, katon pesu ja katon maalaus. Toteutamme ammattitaidolla myös julkisivujen pesut ja kattojen vesieristykset. Teemme kattotyöt kaikenkokoisiin kohteisiin lähtien omakoti- ja rivitaloista aina suurempiin teollisuus-, kerrostalo- ja liiketilakiinteistöihin.

Maalaus ja pinnoitus ammattitaidolla sekä tiili- että peltikatoille

Tiilikatoille suosittelemme Iso Paintin tuotteita: kattojen maalaukseen, pinnoitukseen ja suojaukseen kehitetyt tuotteet palauttavat tiilikaton pinnan lähes uudenveroiseksi ja erinomaisen UV-kestävyyden ansiosta katto näyttää paremmalta pidempään. Tehokkaat tuotteet yhdistettynä käyttämiimme asiantunteviin menetelmiin takaavat laadukkaan lopputuloksen.

Vaihtelevat sääolosuhteet (aurinko, vesi, lumi ja jää) kuluttavat peltikaton vanhaa maalipintaa pois, jonka jälkeen sinkkipinta alkaa syöpyä pois ja pelti ruostua. Peltikatto vaatii säännöllistä huoltoa ruostumisen ehkäisemiseksi. Jos syöpyminen on kuitenkin jo edennyt pidemmälle, tarvitaan peltikaton perusteellinen korjausmaalaus: pohjatyöt suoritetaan tehokkailla maalinpoistoaineilla ja sen jälkeen käytettävä pinnoite valitaan kohteen ominaisuuksien ja erityisvaatimusten mukaisesti. Korjausmaalauskäsittely antaa katolle uuden ja kestävän pinnan.

Katon pesu, pinnoitus ja lumenpudotus osana kattohuoltoa

Laadukkaasti tehty kattopesu poistaa katon pinnasta kaikki ylimääräiset aineet, jotka kattoon tarttuessaan vahingoittavat sen pinnoitusta ja katemateriaalia. Esimerkiksi tiilikattoon tarttunut sammal voi helposti rapauttaa tiilet, ja sammalen mukana säilöytyvä vesi yhdistettynä pakkaseen jopa halkaista tiilet. Peltikattoon tarttunut levä taas vaurioittaa maalipinnoitetta ja saumoja. Oikeat menetelmät yhdistettynä oikeanlaisiin pesu-, suoja- ja kyllästysaineisiin pidentävät katon käyttöikää.

Kiinteistön omistaja tai haltija on vastuussa katolta putoavan lumen ja jään aiheuttamasta vahingosta, joten lumenpudotuksesta kannattaa huolehtia ajoissa. Eristämme pudotusalueen aidoilla ja järjestömme sulkuaitojen kohdalle turvamiehet varmistamaan, ettei kukaan eksy putoavan lumen alle. Vilkkaalla paikalla lumenpudotus voidaan tehdä osittain ilta- tai yötyönä.

Julkisivupesu osana talon huoltoa

Julkisivun pesu suositellaan tehtäväksi osana talon huoltoa 5-10 vuoden välein. Pelkän esteettisyyden lisäksi julkisivun säännöllinen huolto myös hidastaa pinnan kulumista ja siirtää remontin tarvetta huomattavastikin. Ajan mittaan ilmansaasteet ja orgaaninen aines tarttuvat kiinteistöjen seiniin ja aiheuttavat siinä ei-toivottuja muutoksia. Esimerkiksi sammalen sisältämä vesi jäätyy talvella laajentuen betonin sisässä ja nopeuttaa näin sen rapautumista.

Palvelemme asiakkaita Tampereen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!