Pyydä Tarjous

Jätä soittopyyntöKontaktformulär

Tiilikaton maalaus ja pinnoitus ammattitaidolla

Katon maalaus ja pinnoitus Vantaa, Hyvinkää & muu Etelä-Suomi

Teemme sujuvasti ja laadukkaasti tiilikattojen maalaukset ja pinnoitukset toimialueenamme Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Tampere ja koko Etelä-Suomen alue – ja tarvittaessa laajemminkin! Meiltä onnistuu samalla myös tarvittavat kattojen suoja-ainekäsittelyt. Monipuolisen kokemuksen tuoma vankka ammattitaito takaa, että katon maalaus ja pinnoitus tehdään asiantuntemuksella ja sujuvalla aikataululla alusta loppuun saakka.

Käyttämämme Iso Paintin kattojen maalaukseen, pinnoitukseen ja suojaukseen kehitetyt tuotteet palauttavat tiilikaton lähes uudenveroiseksi ja erinomaisen UV -kestävyyden ansiosta kattosi näyttää paremmalta pidempään. RMP Kattohuollon ammattilaiset toteuttavat kattojen maalaukset ja pinnoitukset Vantaalla, Hyvinkäällä ja muulla Etelä-Suomen alueella.

Katon maalauksen, pinnoituksen ja suoja-ainekäsittelyn etuja:

  • Iso Paint -maaleilla, -pinnoitteilla tai suoja-aineilla voidaan uusia vanha katemateriaali jopa uutta vastaavaksi
  • Käsittelyn avulla katon elinkaari pitenee, ja työ voidaan myös uusia tarpeen mukaan 5 – 20 vuoden välein
  • Vaivaton ja nopea vaihtoehto; ammattilaisella teetetty työ on edullinen ja vähemmän aikaavievä vaihtoehto kalliille kattoremontille
  • Suurin osa maalaus- ja pinnoituskustannuksista on kotitalousvähennyskelpoista työtä
  • Katon kunnostuksessa ei synny suurta määrää jätettä, toisin kuin silloin kun katemateriaali vaihdetaan kokonaan uuteen. Samalla tulet huomioineeksi myös ympäristönäkökulman; kestävää kehitystä tukee omalta osaltaan se, ettei uutta hankita turhaan vaan käyttökelpoista vanhaa ylläpidetään ja kunnostetaan mahdollisuuksien mukaan.
  • Helppo huoltaa: A-Clean sammaleenpoistoaineen levitys joka toinen vuosi riittää pitämään katon vapaana sitä vaurioittavasta sammaleesta.

Sujuva ja asiakaslähtöinen palvelu

Laadukkaasti tehdyn työn ja kestävän lopputuloksen lisäksi panostamme asiakasystävälliseen ja kokonaisvaltaisesti sujuvaan palveluun. Meille tärkeä osa onnistunutta lopputulosta on tyytyväinen asiakas! Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan toiveita vastaavaksi huomioiden tietenkin myös kohteen erityisominaisuudet.

Teemme tiilikattojen maalaukset ja pinnoitukset toimialueellamme Helsinki, Vantaa, Hyvinkää, Lahti ja koko Etelä-Suomen alue, ja sovittaessa laajemminkin. Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu!

http://www.coating-source.com/iso-paint